HomeBlogDe eerste dag

De eerste dag….

muffin 3

muffins van havermout of eiwitten als gezond alternatief

Iedereen wil graag een happy & healthy life, toch? Een leuke baan, gezondheid, fit zijn, lieve vrienden en familie om je heen en ook nog leuke dingen doen met je geliefde. Maar hoe doe je dat allemaal tegelijk? Hoe blijf je in shape en heb je genoeg energie voor al die leuke dingen? Moet ik een dieet volgen, superfood eten, e-nummers verbannen? Ik weet het niet meer. Hoe vind ik de juiste weg voor mij tussen al die boeken over eten, al die diëten en rages die maar blijven komen?

Dit blog is mijn zoektocht naar een gezond leven maar binnen de grenzen van een praktisch, werkend bestaan, een gezin met kinderen en het liefste nog binnen een redelijk budget. Ik ben geen diëtist, geen voedingsdeskundige, maar een gewone meid op zoek naar een praktische gezonde en slanke levensstijl. Op dit blog deel ik mijn ervaringen en ga ik goede tips en trucs verzamelen die te vinden zijn in boeken en op het internet. Misschien kan ik jullie ook een beetje inspireren…. of jullie mij natuurlijk!

Dit blog heb ik de eerste dag genoemd, de eerste dag van een nieuw begin, een nieuwe levensstijl, een nieuw dieet, de eerste dag van mijn blog site? Eigenlijk de eerste dag van dat alles, maar ook weer niet helemaal natuurlijk. Al jaren volg ik de hypes op het gebied van voeding, fitness en diëten. Misschien heb ik niet aan alles even overtuigend meegedaan, maar een beetje beïnvloed ben ik zeker door Sonja Bakker, Atkinson, dr. Frank, South Beach en wat hebben allemaal nog meer… Tijd dus voor het opmaken van de balans, wat werkt wel en wat werkt niet (voor mij dan). Dat ga dus vanaf vandaag doen, dit is de eerst dag van mijn zoektocht!


Reacties

De eerste dag — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.